23948sdkhjf

Andet end A til B

Erhvervskøreskolen vil tiltrække unge chauffører.

Torsdag slår Erhvervskøreskolen A/S afdeling i Køge et slag for rekrutteringen af nye chauffører til transportbranchen. Det sker vel og mærke med noget utraditionelle midler, da man har hentet forstærkning fra så forskellige kendisser som sexolog Joan Ørting, storryteller Carsten Islington og Finn Helmer, der er direktør i Worldtrack flådestyring, men nok bedre kendt som Giga-manden.

Netop Finn Helmer vil fortælle om de teknologiske fremskridt, der er på vej ind i lastbilerne. Joan Ørting sætter fokus på menneskelige vanemønstre, og hvorfor det er så svært at slippe de dårlige vaner – også i trafikken.

Carsten Islington er konferencier, men har formentlig en skrøne eller to, han skal af med.

Erhvervskøreskolen A/S afdeling i Køge har arbejdet målrettet med ny teknologi i undervisningen. Gæsterne får på mødet mulighed for at stifte bekendtskab med chaufføruddannelserne, og de jobmæssige muligheder i transportbranhcen.

Den private uddannelsesinstitution håber, at det specielle rekrutteringsarrangement – der finder sted i Sunpark, Gammel Lyngvej 2, 4600 Køge torsdag 19. November kl. 17.00 – vil være med til at vise potentielle erhvervschauffører, at jobbet bag rattet handler om meget andet end at køre fra A til B.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063