23948sdkhjf

Dachser øger tyrkisk fokus

Starter sin egen afdeling for Road Logistics i Tyrkiet.

Teamet hos Dachser Turkey Lojistik Hizmetleri A.S. vil forbedre serviceydelserne for eksisterende distributions- og indkøbskunder i Tyrkiet.

Det sker samtidig med, at man også successivt etablerer egen transportvirksomhed for import og eksport med forbindelser til Dachsers europæiske stykgodsnetværk. Gennem de meget tætte forbindelser med hinanden er der fortsat et stort potentiale kombinerede logistiktjenester. Dachser er allerede til stede i Istanbul og Izmir med Business Field Air & Sea Logistics.

- Tyrkiet er et interessant marked for logistik: Økonomien er i rivende udvikling, og befolkningen er ung og vokser i et tempo, der ligger over det europæiske gennemsnit, forklarer Wolfgang Reinel, Managing Director European logistics North Central Europe og leder af Dachsers forretningsområde for Road Logistics i Tyrkiet.

- Vi har arbejdet med udvikling af transportvirksomhed i Tyrkiet de seneste fem år. Nu er tiden inde til at tage de næste skridt videre for at sikre, at vores kunder kan profitere af de fordele, der tilbydes i form af ensartede Dachser IT-systemer – navnlig Tracking & Tracing. I tæt samarbejde med vores organisation for luft- og søfragt ønsker vi at nærme os bestemte segmenter i de tyrkiske vækstsektorer – såsom segmentet for forbrugsvarer, bilsegmentet samt tekstiler/mode – med en holistisk, intermodal logistikstrategi.

Dachser Turkey Road ledes af en erfaren logistikchef, Erkan Basak. 49-årige Erkan Basak har arbejdet for store internationale logistikfirmaer i næsten 25 år.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079