23948sdkhjf

Kunderne strømmer til Mols-Linien

Stor fremgang i årets første ni måneder.

Mols-Linien har løftet sin forretning markant i de første 9 måneder af 2015. Således overførte rederiets tre katamaranfærger 804.758 personbiler i denne periode, hvilket svarer til en stigning på 11,2 procent i forhold til de tre første kvartaler i 2014.

I samme tidsrum voksede antallet af personbilsenheder, det vil sige det samlede, omregnede tal for alle typer køretøjer, med 8,3 procent. På passagersiden oplevede rederiet en stigning på 6,5 procent.

Bestyrelsesformand Frantz Palludan kommenterer den positive udvikling således:

-Vi har skabt en billetstruktur, der giver os mulighed for at tilbyde nogle særdeles stærke priser både til forretningsrejsende og fritidsrejsende. Vi har opnået en stærk og tydelig position som en naturlig rejsevej i øst-vest-trafikken, specielt efter de stærkt forbedrede vejforhold til Sjællands Odde er etableret, og det tiltrækker mange nye kunder til hurtigfærgerne.

-Vi ser en stærk vækst inden for forretningsrejsende. Det er et resultat af, at vi har tilpasset fartplanerne med tidlige og flere morgenafgange samt hyppige eftermiddagsafgange samtidig med, at vi har skabt gode rammer for at kunne arbejde om bord, afslutter Frantz Palludan.

I 1.-3. kvartal steg antallet af rejsende på Business BlueClass med 12,8 procent i perioden, og på den meget efterspurgte hverdagsafgang fra Aarhus kl. 7.00 steg antallet af kunder med 7,8 procent.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064