23948sdkhjf

ETSC hædrede trafiksikkerhed

Fem vindere modtog PRAISE-prisen.

20. oktober uddelte ETSC, The European Transport Safety Council, årets PRAISE-priser, der hædrer og anerkender virksomheder og organisationer, der har lavet ekstraordinære foranstaltninger i forhold til at forbedre arbejdsrelateret sikkerhed.

De fem vindere, der blev hædret i Bruxelles, drejer sig om Transport for London i kategorien for offentlige myndigheder, Institute of Advanced Motorists i kategorien for små og mellemstore virksomheder, mens svensk/engelske AstraZeneca og politiet i Luxembourg fik ærespriser.

I kategorien for store virksomheder modtog rumænske OMV Petrol hæder, fordi selskabet har integreret overvågningssystem for 10.000 chauffører, stiller krav til leverandørernes færdselssikkerhed og ikke har haft nogen trafikrelaterede dødsfald eller alvorlige skader de sidste tre år.

Antonio Avenoso, administrerende direktør i ETSC:

- Trafiksikkerhed er alles anliggende. Men organisationer, store som små, har en afgørende rolle at spille ved at sætte trafiksikkerhedsmæssige overvejelser i centrum for deres operationer. De selskaber og organisationer, vi anerkender i dag, kører forrest med initiativer, der reducerer kollisioner, forhindrer skader og også hjælper på bundlinien, lyder det fra Avenoso.

ETSC oplyser, at det anslås, at seks ud af ti arbejdsrelaterede ulykker, der ender i dødsfald, er trafikulykker, hvis der også medregnes transport til og fra arbejde.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063