23948sdkhjf

Ny bog om gamle lastbiler

Forfattere præsenterer bog på lørdag.

Foreningen Nordjysk Lastbilnostalgi af 2007 lægger den kommende lørdag, 14. november, lokaler til præsentationen af bogen ”Et liv blandt lastbiler”.

Det foregår fra klokken 9 i foreningens lokaler på Mads Clausens Vej 9 i Hjørring, hvor forfatterne Bent Nielsen og Helge Christensen klokken 10 fortæller om arbejdet med bogen, der officielt udkommer 20. november. Formiddagen begynder med kaffe og rundstykker.

Forfatterne signerer samtidigt bøgerne, der således kan købes på dagen som en oplagt julegave.

Senere på dagen får foreningen selv overrakt en spændende gave, der med garanti giver anledning til masser af spændende foreningsarbejde – nemlig en klassisk Volvo F89 med et fødselsår fra engang i cirka midten af 1970’erne. Bilen trænger til en kærlig hånd i form af en renovering.

Giveren er P.K. Transport i Serritslev, oplyser Frank O. Nielsen, medlem af Nordjysk Lastbilnostalgi og selv indehaver af De røde Veteranlastbiler.

Bogens forfatter Bent Nielsen begyndte som mekaniker hos Scania-forhandler Im. Stiholt A/S i Sæby i 1969. Siden blev han værkfører og værkstedschef i løbet af de 29 år, han var ansat i virksomheden.

Bogen, der kan købes via foreningen, handler blandt andet om alle de reparationer, Bent Nielsen udførte under primitive forhold, på rastepladser eller i vejkanten, et eller andet sted i Danmark og det øvrige Europa.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078