23948sdkhjf

SCM-kandidatafhandling 2015

DB Schenker-prisen uddelt for bedste cand.merc.

Torsdag den 5. november 2015 blev DB Schenker-prisen for bedste cand.merc. SCM-kandidat-afhandling tildelt Benjamin Munk og Jeppe Kallesøe. De vandt prisen for afhandlingen "Evaluating e-auction use in the procurement process - A case study based on the Maersk Group".

Det er 7. gang, at prisen på DKK 10.000 uddeles på CBS, og den blev overrakt af DB Schenker Logistics’ HR-manager i Danmark, Maria Haag Montiveros, på vegne af DB Schenker Rail og DB Schenker Logistics.

- Hos DB Schenker er vi begejstrede for at kunne støtte nye talenter, som kan udforske og udvikle moderne supply chain-løsninger. Det er meget lærerigt for os at arbejde sammen med CBS omkring kåringen af årets bedste kandidatafhandling på cand.merc.-studiet i Supply Chain Management. Vekselvirkningen mellem det teoretisk optimale og det praktisk mulige er ofte det sværeste – men også det, vi som branche vinder mest ved, udtaler Maria Montiveros.

Den vindende opgave fik karakteren 12, som i sig selv en indikation af det høje faglige niveau hos Benjamin Munk og Jeppe Kallesøe. Prof. Britta Gammelgaard, CBS fortæller:

- Afhandlingen bidrager med signifikant ny viden til SCM feltet omkring anvendelse af e-aktioner i supply chains. Afhandlingen har en total cost of ownership tilgang og konkretiserer anvendelsen af e-auktioner med en dynamisk og nuanceret værdi-forståelse for virksomhedens, indkøbsorganisationens, og leverandørnetværkets anvendelse af e-auktioner.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062