23948sdkhjf

Speditører dæmper toldkodekskritik

Danske Speditører: Vi fik nogle klare svar om EU-kodeksen.

Danske Speditører har på brancheorganisationens hjemmeside uddybet de kommentarer, som politik- og kommunikationschef Henrik Beck gav til Transport-Tidende i går omkring det møde som Skat, Skatteministeriet og repræsentanter for erhvervslivets brancheorganisationer holdt onsdag.

- På mødet kunne vi klart fornemme, at alle dele af skatteministeriet nu har kastet flere ressourcer ind i arbejdet med at sikre en gnidningsfri indførelse af den nye toldkodeks. Mange problemer er fortsat uløste trods meget lang tids tovtrækkeri i EU-systemet i Bruxelles. Det gælder blandt meget andet den praktiske håndtering af de nye regler for sikkerhedsstillelse og bevilling, som vi fortsat har al mulig grund til at tro skal være gældende fra 1. maj 2016. Det får vi forhåbentlig meget snart klarhed over, og så får speditionsbranchen og erhvervslivet selvfølgelig straks besked om det, lover politik- og kommunikationschef i Danske Speditører, Henrik Beck.

Vendepunkt

- Som det tidligere er fremgået af bl.a. dagspressen, har tålmodigheden i Danske Speditører og i speditionsvirksomhederne været sat på en seriøs og hård prøve. Vi har ment, at det tidligere på efteråret var nødvendigt og hensigtsmæssigt at råbe lidt højt for at få sat skub i arbejdet, og efter det vellykkede møde i går er tiden nu inde til at skrue ned for den kritiske retorik og komme i arbejdstøjet, siger Henrik Beck.

På Danske Speditørers Toldkonference lovede repræsentanter for Skat, at der snarest ville blive oprettet en hjemmeside, der informere om arbejdet med toldkodeksen.

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1345&vId=0

Her kan alle løbende følge med i, hvad der allerede er afklaret om den etapevise indfasning af den nye Toldkodeks.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063