23948sdkhjf

Omkørsel ved Ballerup

Krydsombygning spærrer adgang til Ring 4.

I forbindelse med ombygning af krydset mellem Klausdalsbrovej, Nordbuen og Ring 4 i Ballerup, lukker Vejdirektoratet for adgang til krydset fra Nordbuen og Klausdalsbrovej i weekenden fredag 13. november kl. 18 til mandag den 16. november kl. 06.00. Et spor i hver retning bliver holdt åben på Ring 4 i perioden.

Spærringen gælder kun for bilisterne.

Når Vejdirektoratet vælger at begrænse adgangen til krydset skyldes det, at en stor del af den nødvendige ombygning i midten af krydset kan gennemføres i løbet af én weekend fremfor at bruge op til 6 uger på arbejdet med store gener for bilisterne i perioden.

Vejdirektoratet opfordrer til, at man i stedet bruger de skiltede omkørselsruter fra Nordbuen og Klausdalsbrovej:

•Ring 4: et spor i hver retning bliver holdt åben.

•Nordbuen: Lukkes mod Ring 4. Adgang til Ring 4 via Sortemosevej eller Skovvej / Ballerup Byvej.

•Klausdalsbrovej: Lukkes mod Ring 4. Adgang til Ring 4 via Krebsdammen ellers Lautrupparken / Ballerup Byvej

Ombygningen af krydset startede i april i år og ventes at vare frem til december i år. Derefter holder arbejdet pause indtil sommeren 2016, hvor det øverste lag asfalt - slidlaget - lægges.

Formålet med ombygningen er at få løsnet op trafikken, der især skaber problemer i myldretiderne.

Alle fire grene af krydset vil blive ombygget, ligesom signalanlægget vil blive optimeret, så det samlede anlæg vil kunne afvikle mere trafik ad gangen. Med ombygningen bliver krydset desuden dimensioneret til modulvogntog, så de store lastbilstransporter kan bruge krydset. På Nordbuen og Klausdalsbrovej sættes farten ned til 60 km/t.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063