23948sdkhjf

Ny direktør i J. Lauritzen’s Eftf.

OPDATERET: Ansætter ny direktør for spedition- og logistik.

J. Lauritzen’s Eftf. i Esbjerg har ansat Henrik Sidding Nielsen som ny direktør for Spedition og Logistik. Han tiltræder 1. januar 2016 (og ikke 1. november 2015, som det desværre var oplyst i den første udgave af denne artikel). Henrik Sidding Nielsen skal stå i spidsen for J. Lauritzen’s Eftf.s aktiviteter i Danmark, Norge og Italien.

Henrik Sidding Nielsen skal være med til at udbygge den positive udvikling, som J. Lauritzen’s Eftf. har gennemgået de senere år.

- Vi tror på, at vi kan udvikle os endnu mere i de næste år. Vores vækst kombineret med stigende krav fra kunder vil kræve fokus på udvikling, salg, kundepleje og optimering af processer. Det glæder mig på den baggrund, at Henrik Sidding Nielsen har sagt ja til at stå i spidsen for J. Lauritzen’s Eftf. Henrik er kendt for sin evne til at skabe gode resultater og er vellidt af både kunder og kolleger, udtaler adm. direktør Kristian Svarrer, A/S J. Lauritzen’s Eftf.

Kristian Svarrer fortsætter som adm. direktør i A/S J. Lauritzen’s Eftf, men vil være frigjort fra selskabets daglige ledelsesopgaver.

Henrik Sidding Nielsen, 38, er uddannet speditør og har gennem karrieren arbejdet både i Norge og Italien. Her har han lederansvar hentet erfaring med opbygning af nye forretningsområder, bl.a. inden for det intermodale segment.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062