23948sdkhjf

Nyt trucktankanlæg i Kolding

Uno-X åbner endnu et truckanlæg i Kolding.

Den 2. november åbnede Uno-X et nyt truckanlæg på på Merkurvej 23 i Kolding. Åbningen sker som et led i Uno-X ekspansionsplaner, der skal gøre energiselskabets dieselnetværk til Danmarks bedste. Selskabet tæller således to anlæg i Kolding.

Energiselskabet Uno-X har efterhånden etableret sig bredt med 100 truckanlæg i hele Danmark. Og der kommer flere til, lover selskabet i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig glade for at åbne endnu et anlæg i Kolding. At være bredt repræsenteret i hele Danmark har længe været vores ambition, og med nye anlæg i blandt andet Kolding er der altid er en station i nærheden, hvor man kan tanke, når man som vognmand kører rundt i landet, siger Claus Gottlieb, direktør hos Uno-X Energi.

Uno-X Energi har valgt at holde tankstationer og truckanlæg adskilt, så chaufførerne får deres egne anlæg, og hr. og fru Jensen slipper for lastbilerne.

Nem hverdag for vognmænd og chauffører

Det nye dieselserviceanlæg i Kolding er blot et af flere nye truckanlæg, som Uno-X Energi har planlagt at åbne. Udvidelsen skal give vognmændene nem tilgang til brændstof, sikre gode tilkørselsforhold for lastbiler og styrke Uno-X’s dieselnetværk, så det bliver Danmarks bedste.

- Vores fornemmeste opgave er at gøre hverdagen nemmere for vognmændene. Derfor skal vores stationer være nemt tilgængelige fra eksempelvis motorvejen, og det skal være enkelt at få fyldt diesel på sin vogn. Med flere truckanlæg i hele Danmark kan vi yde en endnu bedre service, siger Claus Gottlieb og fortsætter:

- Vi oplever en stigende efterspørgsel i disse år. En af årsagerne er vores store fokus på sikkerhed i transportbranchen, hvor dieseltyverier blandt andet er et kæmpe problem. Det har givet os flere nye kunder.

Uno-X Energi tilbyder en dieselservice-app, der hjælper vognmænd og chauffører finde det nærmeste truckanlæg.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078