23948sdkhjf

Til kamp mod transport-fordomme

TUR vil dårligt ry til livs.

Interesseorganisationen TUR, Transporterhvervets Uddannelser, er træt af det dårlige ry, transportbranchen har. Det skal den nye hjemmeside transportuddannelser.dk nu rette op på.

På siden fortæller syv såkaldte uddannelsesambassadører, der alle beskæftiger sig i transport- og logistikbranchen, at brancherne har masser at byde på, og at man som ansat trives godt. Eksempelvis på grund af den høje grad af frihed til at planlægge sin egen dag og gode muligheder for at arbejde sig op i systemet.

- Vores syv uddannelsesambassadører er levende beviser på, at samfundet slet ikke kan hænge sammen uden kranførere, der leverer diverse materialer til Metro-byggerier, godschauffører der kører med medicin og fødevarer, lageroperatører der kan opbevare gods og få det videre i systemet, flyttechauffører, buschauffører, tankchauffører, renovationschauffører, lufthavnsoperatører, reddere, togklargørere eller havne- og terminalarbejdere, der alle leverer et vigtigt stykke arbejde, som har betydning for os alle sammen, lyder det fra TUR.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064