23948sdkhjf

Bunkerselskab til Rønne

Vil også service gennemsejlende skibe til Østersøen.

Bornholms strategiske placering har igen sat øen på det maritime landkort og gør nu, at endnu en spændende virksomhed slår sig ned på øen og skaber nye aktiviteter.

Denne gang drejer det sig om virksomheden KPI Bridge Oil, der gennem det sidste halve år har forhandlet om mulighederne for at skabe en forretning med udgangspunkt i Rønne Havn.

Aftalen er nu på plads, og KPI Bridge Oil vil fremadrettet markedsføre salg af bunkers til den maritime branche fra Q8’s lager i Rønne Havn.

-Vi er leverandør af bunkers til skibsfarten i hele verden, og Rønne Havns placering er meget gunstig og strategisk vigtig og derfor et helt naturligt valg i vores bestræbelser på at udvikle forretningen. Hvert år passerer næsten 60.000 skibe forbi øen, og det rummer et voldsomt interessant marked, fortæller adm. direktør for KPI Bridge Oil, Kenni Goldenbeck.

-Vores mål er at tiltrække de skibe, der passerer øen. Hvis vi over den næste tid har succes med at opbygge forretningen, så er det målet, at vi vil have et supply-skib i Rønne Havn, således at vi også kan betjene de store skibe, der i dag ikke kan lægge til kaj i og omkring Bornholm, fortæller Kenni Goldenbeck.

I Rønne Havn hilser man initiativet velkomment og ser en række oplagte muligheder i forhold til de initiativer, der allerede er igang i havnen. Det gælder både i forhold til den maritime branche generelt, men også i forhold til den fremtidige vindmølleindustri i Østersøen.

-At KPI Bridge Oil nu skaber en forretning i Rønne Havn er med til at øge fokus på havnen og Bornholm som helhed. Det vil så absolut kunne tiltrække de store rederier, der fremover vil kunne tanke bunkers på øen og på sigt til havs ved hjælp af et supply-skib. Og det betyder, at vi får endnu en stærk international spiller med i forhold til vores målrettede indsats mod den maritime branche og dermed også den spirende vindmølleindustri, fortæller direktør Thomas Bendtsen fra Rønne Havn.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065