23948sdkhjf

Lloyd’s pris til tidligere Mærsk-mand

Flemming R. Jacobs hædret med Lloyd’s List Lifetime Achievement Award.

Torsdag aften var shippingbranchens ledere samlet til den maritime verdens mest ansete prisuddeling, Lloyd’s List Global Awards, på National Maritime Museum i Greenwich. Aftenen var en hyldest til årets største maritime præstationer inden for innovation, skibs- og havnedrift, uddannelse, virksomheders sociale ansvar og meget mere. I år gik den prestigefyldte Lifetime Achievement Award til Flemming R. Jacobs, der er generalsekretær i Danish Maritime Days og tidligere Mærsk og NOL topchef

Det uafhængige panel af anerkendte brancherepræsentanter udpeget af Lloyd’s List begrunder udnævnelsen med hans store indflydelse på nogle af de mest betydningsfulde beslutninger i skibsfartens nyere historie, ikke mindst at være medvirkende til at bringe mægtige Mærsk ind i containertidsalderen, ligesom han personligt har vejledt, trænet, og inspireret en hel generation af maritime ledere i årenes løb, først hos Mærsk, så i Neptune Orient Lines og gennem et utal af bestyrelsesposter og rådgivende roller, som han har besat inden for stort set alle dele af shippingverdenen.

Flemming Jacobs udtrykte stor ydmyghed over denne pris og æren derved. Han pegede på de stærke teams han havde haft over årene og de kolleger han havde haft fornøjelsen at arbejde sammen med og tilføjede "Jeg har lært at sætte pris på værdierne ved forskellige kulturer og nationaliteter samt den styrke, der opstår, når alle arbejder sammen om et fælles mål. Det er også klart, at det at stå stille er ikke en option, og jeg har da heller ikke tænkt mig at hænge støvlerne op endnu.”

Prisoverrækkelsen betød en lille pause sammen med hustruen, Inge-Marie Jacobs, fra forberedelserne til Danish Maritime Days og topmødet Danish Maritime Forum, der samler ministre, topledere og eksperter i København den 7.-8. oktober for at diskutere den globale maritime branches fremtid.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093