23948sdkhjf

Aalborg Havn opkøber stevedorevirksomhed

Positiv udvikling skal fortsættes.

Aalborg Havn A/S, der i dag ejer 30 procent af Aalborg Stevedore Company A/S, har på et bestyrelsesmøde den 30. september 2015 godkendt købet af Royal Arctic Logistics A/S’ aktieandel på 70 procent.

Købet sker i henhold til aktionæroverenskomsten mellem de nuværende ejere. Aalborg Havn får dermed det fulde ejerskab af stevedorevirksomheden, som udbyder lastning og losning af alle typer gods, hovedsagligt på Østhavnen i Aalborg.

Aalborg Havn vil med overtagelsen, der træder i kraft senest ved årsskiftet, fastholde Aalborg Stevedore Company som en væsentlig servicefunktion på havnen:

- Vi vil fortsætte den positive udvikling, som selskabet er i. Det skal blandt andet ske gennem fastholdelse af et højt viden- og uddannelsesniveau, der sikrer kvalitet og sikkerhed i arbejdet på Aalborg Havn, siger adm. direktør i Aalborg Havn A/S Claus Holstein.

- Aalborg Stevedore Company er en vigtig samarbejdspartner for alle på og omkring havnen. Det forhold ønsker vi at styrke ved fortsat at imødekomme de store krav til fleksibilitet og opgaver.

Royal Arctic Logistics, der driver spedition og linjeagentur i Aalborg, oplyste tidligere på ugen, at beslutningen om at afhænde aktierne i Aalborg Stevedore Company skal ses i lyset af den nyligt vedtagne strategi i moderselskabet Royal Arctic Line A/S, som har fokus på kerneforretningen til, fra og i Grønland.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.0