23948sdkhjf

Jagter Søfartsstyrelsen

To kommuner har lagt billet ind ind på arbejdspladserne.

Svendborgs borgmester, Lars Erik Hornemann (V), har hidtil troet, at han var den eneste borgmester i landet, der for alvor havde forelsket sig i Søfartsstyrelsen og de 200 statslige arbejdspladser.

Sådan er det imidlertid ikke.

Frederikshavn Kommune har også lagt billet ind på styrelsen. Det fremgår af et brev fra den nordjyske borgmester Birgit S. Hansen (S) til erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V).

I brevet fra den 16. september, som Fyns Amts Avis har fået aktindsigt i, fremhæver borgmesteren Frederikshavns maritime identitet og placeringen ved Danmarks travleste farvand.

-De mange medarbejdere, der flytter med, når Søfartsstyrelsen flytter til Frederikshavn, vil møde et åbent lokalsamfund, der byder tilflyttere velkomne. Vi tager imod ca. 2000 tilflyttere hvert år, og her oplever de, at det er let at falde til, skriver Birgit S. Hansen i brevet til ministeren.

Regeringen ventes i oktober at komme med et udspil til, hvilke statslige virksomheder, der kan flyttes fra hovedstaden til provinsen – og Søfartsstyrelsen har fra starten af processen været nævnt som en oplagt mulighed.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078