23948sdkhjf

Opruster på medicinalvarer

Leman udvider med nordisk Pharma/Healthcare hub og logistiklager

- For at imødekomme stigende efterspørgsel efter fleksible transport- og logistikløsninger i den eksisterende samt fremtidige kundeportefølje, og for at skærpe vores profil overfor fremtidige samarbejdspartnere, udvider Leman nu Pharma/Healthcare kapaciteterne på både terminal og logistikdelen i Greve, udtaler Thomas Krøyer, der er CEO i Leman Group.

- Vores eksisterende GDP godkendte område udvides nu betragteligt med temperaturreguleret terminal og logistiklager. Lageret indrettes med område for såvel Cold Chain 2 til 8 grader samt Ambient produkter 15 til 25 grader. Faciliteterne i Greve bliver fremover Lemans centrale gateway for transport af Pharma/Healthcare mellem Norden og resten af verden.

Leman har i dag et væsentligt fodfæste som transport- og logistikleverandør til den farmaceutiske industri. Opgaverne håndteres af dedikerede og erfarne GDP uddannede medarbejdere vedrørende logistik såvel som samtlige transporter til hele verden, hvad enten det sker som luftfragt, søfragt, kurer eller i temperaturregulerede lastbiler. Hertil kommer relevant kvalitetssikring af Lemans dedikerede QM afdeling.

De nye faciliteter forventes at stå klar ultimo 2015. /smir

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078