23948sdkhjf

Blue Water går ind på krævende marked

Medicintransporter skaber positiv udvikling.

I jagten på at udvikle sine aktiviteter har Blue Water sat yderligere fokus på transport af medicin. Det er et voksende marked, som stiller store krav til transportselskaberne.

De følsomme medicinalprodukter skal ofte fragtes med specialudstyr, og det kræver væsentlig uddannelse af både chauffører, speditører og underleverandører. Alt dette medfører også betydelig administrativ styring, da alle processer skal beskrives, overvåges og auditeres i henhold til Goods Distribution Practices, som er EUs regelsæt på medicinalvareområdet.

Kostbare forsendelser

-Det er meget kostbare og skrøbelige forsendelser, som ofte skal transporteres over store afstande. Derfor er det heller ikke alle, der kan håndtere opgaverne. Det kræver en stærk og kompetent organisation at leve op til kundernes forventninger inden for denne niche, men vores organisation er vant til udfordrende opgaver, siger Lars Tue Toftild, som er kontorchef hos Blue Water København.

Blue Water leverer fra Danmark til hele verden, men grundet det stigende fokus på at effektivisere transportkæden, med henblik på at reducere omkostninger og miljøbelastning, tilbydes også cross-trade.

-Det betyder, at vi via vores omfattende netværk kan transportere direkte fra produktionsstedet i udlandet til eksempelvis det øvrige Europa og USA. Transport af medicin er et fokusområde for os, og fordi der er større krav end til traditionelle transporter, er det med til at udvikle os til glæde for vores samlede kundemasse, siger Lars Tue Toftild.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078