23948sdkhjf

Greve byder Tiger velkommen

Butikskæden Tiger samler danske lageroperationer på ny lokation i Greve.

Detailkæden Tiger er i fuld gang med at indrette nye lagerfaciliteter på adressen Ventrupparken 2 i Greve Kommunes erhvervsområde med optimal adgang til motorvejen.

Tiger-kæden overtog lagerbygningen – der tidligere har været anvendt af møbelkæden Ilva – for to uger siden. Tiger investerer op mod 10 millioner kroner for at tilpasse lageret til den hastigt voksende butikskædes egne behov.

Det 27.500 kvadratmeter store lager forventes klar og i brug inden julehandlen går i gang.

Ifølge Greve Kommunes erhvervscenter forventer Tiger at ekspandere faciliteten yderligere.

Konsolidering

Tiger samler fremover alle selskabets lageroperationer i Danmark på lokationen i Greve.

- Vi har valgt at lukke ned for vores lager i Brøndby, Horsens og Køge for at flytte hele vores lager til Greve, fordi det lykkedes os at finde den helt rigtige bygning med en fin beliggenhed tæt på motorvejen med mulighed for at ekspandere, da vi allerede nu kan se, at vi ikke kan være her, fortæller Christian Gravesen, Global Logistics Manager i Tiger, der arbejder både fra hovedkontoret på Rådhuspladsen og nu også i den moderniserede bygning i Greve.

- En anden grund, til at vi valgte Greve, er, at vi har hørt via vores netværk og pressen, at Greve er en erhvervsvenlig kommune, som ikke gemmer sig bag lukkede døre men er i en tæt dialog med erhvervslivet og lytter til virksomhedernes udfordringer. Det gør, at vi ved, at vi kan få den vigtige dialog, også når behovet er akut, fortæller Christian Gravesen, der privat bor i lokalområdet.

Vækstkurs

- Vi er en ung og dynamisk virksomhed, der er kendetegnet ved at ’bygge flyveren, mens vi flyver’. Derfor har vi brug for, at alle medarbejdere og samarbejdspartnere løber stærkt, og at vi kan tilpasse vores faciliteter til udviklingen i vores forretningsaktiviteter. Vi ser frem til for alvor at få det hele på plads i Greve, så vi er klar til de travle efterårsmåneder. Lige nu servicerer vi 205 butikker her fra lageret i Greve, der har kapacitet til det dobbelte, og inden udgangen af november forventer vi at have lukket de andre lokationer, hvor vi har lager, udtaler Christian Gravesen.

Jobskaber

Da Ilva lukkede ned i Greve, overtog Tiger 10 af Ilvas lagermedarbejdere. I dag har Tiger 25 lagermedarbejdere i Greve, og Christian Gravesen forventer, at dette antal fordobles i løbet af ganske kort tid.

I administrationsafdelingen i Greve er der også indrettet kontor til 15 medarbejdere – og der er plads til mange flere i den lyse og moderniserede bygning, som har fået en overhaling.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062