23948sdkhjf

DSV hæver takster

Anlægsarbejder fordyrer transport.

Det omfattende motorvejsarbejde i og omkring Hamborg for nu transportkoncernen DSV til at hæve taktsterne mellem Jylland/Fyn og Kontinentet/Centraleuropa fra 1. oktober.

Det meget omfattende anlægsarbejde med udvidelsen til henholdsvis 6 og 8 spor af motorvej A7 i begge retninger, fra Bordesholm i nord og til Hamborg, en strækning på ca. 65 kilometer, nu gået ind i en intensiv fase. Ydermere arbejdes der også med den lyddæmpede motorvejstunnel i Hamburg-Schnelsen.

Ovennævnte medfører massive kødannelser og dermed betragtelig ventetid ud over det sædvanlige, og den ekstraordinære lange transitering nedsætter alvorligt produktiviteten i vognmandsoperationen.

-Efter at have absorberet disse omkostninger siden foråret ser vi nu ingen anden mulighed, end at vores kunder desværre også må deltage i at løfte denne byrde. Problemet er akut, og evt. alternative ruter medfører mange ekstra kilometer, samtidig med at disse alternative ruter som forventet også hurtigt ”sander til”, hvorfor alle ender op i køerne, oplyser DSV.

Konsekvensen er, at DSV Road midlertidigt med effekt pr. 1. oktober, og indtil situationen markant bedres, indfører nedenstående A7 Congestion tillæg for alle berørte transporter mellem Jylland/Fyn og Kontinentet/Centraleuropa:

  • DKK 1,25 pr 100 kg (fragtpligtig vægt)
  • Minimum DKK 15,- pr sending
  • Maksimum DKK 190,- pr. transport
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063