23948sdkhjf

Viden ses på bundlinjen

ITD klar med nye kurser for alle.

Det kan være svært at afse tid til at få uddannet sig selv eller sit personale, men det kan være med til at forbedre virksomhedernes indtjening.

Ved at optimere sine processer kan lastbilerne måske komme til at køre mere, og ved at få lastsikret ordentligt ender godset ikke på vejbanen. Det er blot et par af de temaer, der er dominerende i efterårets kursuskatalog fra ITD.

Kataloget er i denne omgang delt op i gå-hjem-møder, kurser og uddannelser, så det bliver endnu lettere at finde rundt i i forhold til den tid, der er til rådighed for medarbejderne.

I år har ITD skruet endnu mere op for de virksomhedstilpassede kurser.

- Vi ved, at det kan være svært at få tid til at sende medarbejderne på kursus, så derfor er det en fornøjelse at have mulighed for at tilbyde skræddersyede kurser til branchen, forklarer Anders Jessen, der er chefkonsulent i ITD Uddannelse og fortsætter:

- På de målrettede og tilpassede kurser får virksomhederne et helt unikt produkt, hvor de tilmed selv bestemmer, hvornår det skal være, siger chefkonsulenten.

Kursuskataloget er allerede sendt ud til alle ITD’s medlemmer, men skulle andre også have lyst til at få en stak, kan det ske ved henvendelse til ITD.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109