23948sdkhjf

To truckcentre på vej til lukning

Volvo forbereder styrkelse af dansk position.

Volvo Danmark A/S påtænker at gennemføre en række ændringer i organisationen med henblik på at styrke konkurrencekraften og bibeholde den stærke position på markedet.

Sådan lyder formiddagens melding fra Helle Hessel, Marketing-, Communication- & PR-Manager hos Volvo Group Trucks Danmark A/S.

Besluttes de påtænkte ændringer af organisationen, betyder det lukning af de to Volvo Truck Center filialer i Thisted og Brønderslev. Derudover lægger Volvo Danmark op til en ændret intern organisation, der styrker interne administrative funktioner.

Formålet med de påtænkte organisationsændringer er at gøre Volvo Group Trucks og Volvo Truck Center mere effektive samt nemmere og hurtigere at handle med for både kunderne og forhandlernetværket. Ambitionen er at styrke konkurrencekraften og fortsat bevare den stærke position på markedet, lyder det videre fra Volvo Danmark.

Selskabet består af Volvo Group Trucks, Volvo Truck Center, Volvo Busser og Volvo Penta. Volvo Busser og Volvo Penta forventes ikke at være omfattet af de påtænkte ændringer.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063