23948sdkhjf

Ny kranbil løfter fødselsdag og fusion

Festlig fredag i Skive.

Den kommende fredag 21. august bliver en festlig én af slagsen i Skive.

Vognmand Ib Jeppesen fylder 50 år, og kompagnonen Marten Christensen fylder 40 år. Samtidig benytter de lejligheden til at fejre sammenlægningen mellem Poul-Erik Jeppesen & Søn samt Roslev Kranbetjening A/S til én virksomhed.

Det hele markeres ved en reception samme dag på hjemadressen Marienlystvej 41 i Skive. Her fejrer Ib Jeppesen og Marten Christensen også dagens reception og festivitas med investeringen i virksomhedens hidtil største kranbil – en ny DAF CF leveret af Lastbilmægleren v. Carsten Lykke i Hedensted.

510 heste

Den nye DAF, en CF FAQ-510 Spacecab, skal som virksomhedens øvrige fire lastbiler anvendes til varierende transport- og løfteopgaver over det meste af Danmark. Da bilen ofte skal køre med en 3-akslet påhængsvogn, og op til 56 tons vogntogsvægt, er den udrustet med en 13-liters 6-cylindret rækkemotor med 510 hk. Dertil kommer 12-trins fuldautomatisk gearskiftesystem, enkeltreduceret trækaksel, af hensyn til brændstoføkonomien, samt fuld luftaffjedring og styring på tre af de fire aksler af hensyn til manøvreevnen på byggepladser og andre trange steder.

Bilen er desuden udrustet med DAF’s Spacecab-førerhus med højt til loftet, rummelighed næsten som i en langturslastbil og masser af komfortudstyr.

HMF-kran

Opbygningen består af en stor HMF-kran, model 4020-K6, med seks hydrauliske udskud, K4 fly-jib samt 2.500 kg. hydraulisk spil. Det 6,2 meter lange alu-lad, kranen og de ekstra støtteben midt på bilen er monteret af Højbjerg Maskinfabrik i Galten. Det samme er sideskabe, cyklistafskærmning med videre., mens PM Lastvognsservice i Hedensted har klargjort bilen til levering.

Hele bilen og opbygningen er malet i Poul Erik Jeppesen & Søn / Roslev Kranbetjenings karakteristiske farver af Skive Autolakering.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126