23948sdkhjf

Nu begynder stor levering til fragtmænd

Taastrup og Odense modtager de første biler.

Et af landets største transport- og distributionsfirmaer, Danske Fragtmænd A/S, samlede i foråret 2015 koncernens indkøb af lastbiler og serviceaftaler hos én leverandør, Scania Danmark – og de første leveringer kører nu ud over kantstenen.

Vognmændene Viggo Petersens Eftf. i Taastrup og Peder Olsen i Odense modtager som de første af Danske Fragtmænds selvstændige fragtmandsvirksomheder nye Scaniaer – og flere er på vej inden længe.

Alle lastbiler udstyres med den brændstoføkonomiske og miljøvenlige 410 hk og 450 hk motor med ren SCR-teknologi, der har opnået lave forbrugstal i diverse pressetests.

Bilerne er også udstyret med Scania Driver Support, Scania Communicator og abonnement på Scanias Oversigtsrapport. Disse værktøjer hjælper vognmænd og chauffører bedre fokus på brændstoføkonomi og lavere udgifter til diesel og dermed mindre CO2-udledning.

- De nævnte teknologiske løsninger giver os mulighed for at følge brændstofforbruget i lastbilerne. Hvis de ikke køres optimalt, vil vi kunne se det i den tilsendte rapport og kan så overveje at tilkøbe undervisning til de chauffører, som kører lastbilen mindre brændstoføkonomisk, fortæller Kenneth Jespersen, salgs- og teknikchef hos Danske Fragtmænd Transport A/S.

For at opnå den højeste ”oppe-tid” for lastbilerne, er der tegnet serviceaftaler på alle køretøjer.

Danske Fragtmænd har i dag cirka 1.400 lastbiler af forskellige mærker i flåden. De første nye Scaniaer leveres af Key Account Manager William Bøgelund Madsen, der står for forhandling af rammeaftalen med Danske Fragtmænd.

Scania Danmark er officiel importør af Scania lastbiler og busser og en del af bilkoncernen Volkswagen Group, der består af ti brands fra syv europæiske lande.

Scania Danmark beskæftiger cirka 900 medarbejdere inden for forskellige faggrupper som mekanikere, salg, marketing, teknik, IT, HR, finans, økonomi og service - på 26 lastbil- og busanlæg over hele Danmark.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062