23948sdkhjf

Olesens nye overføringsanhænger

Tre-akslet model med tre-vejs tip.

Vognmand Bo Olesen, Jelling ved Vejle, åbnede sin forretning i 2008 og har i dag fire biler med tilhørende trailere. Til dagligt kører de med affald på Sjælland, men der også meget entreprenørkørsel i Jylland og på Fyn.


Ny har virksomheeden modtaget denne nye tre-akslede overføringsanhænger med tre-vejs tip af mærket Kel-Berg. Anhængeren er monteret med pneumatisk og knækbartræktriangel, ligesom den er udstyret med BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-lufftaffjedring. Anhængerens tilladte totalvægt er 24 tons.


Lastas har opbygget anhængeren med langvanger, der er opsvejsede til I- / kasseprofiler i finkornsstål 690 med kraftige forstærkninger af tiprør. Der er desuden monteret vridningsstabiliserende forstærkningsplader. Cirka to tredjedele af anhængerens længde er fremstillet som en tre-vejs tipramme, der kan tippes 49 grader.


Anhængeren er fremstillet til containere med ind- og udvendige ruller i 160 samt 220 mm. Anhængeren kan justeres til containere mellem 6,5 og 7 meters længde. Fire pneumatiske låse er monteret på tiprammen.


Den nye anhænger er leveret af Anders Larsen, LASTAS.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079