23948sdkhjf

DK-premiere på markedets første 8-trins automatgear

Italienske Hi-Matic inviterer til testkørsel fra 20. april.

På mandag 20. april er der danmarkspremiere på Iveco Dailys nye 8-trins automatiske gearkasse Hi-Matic.

Ivecos forhandlere står klar til at udlevere nøglerne til testkørsel af markedets første 8-trins automatiske gearkasse til varebiler.


Iveco Daily er kåret til den internationale ”Van of the Year 2015”, og nu er den italienske varebil blevet endnu bedre med introduktionen af den nye automatiske gearkasse.


- Hi-Matic giver den absolut bedste køreoplevelse, og vi har fået enormt god respons efter de første tests. De som prøvekørt Daily med Hi-Matic er meget begejstret over kørekomforten, siger Finn Christensen, salgchef hos Iveco Danmark A/S.


Den nye Iveco Daily fås i mere end 8000 modelvarianter. Den nye model, lanceret i 2014, er bedre end nogensinde takket være tradition og innovation.


Blandt stikordene på den nye modelgeneration er høj kørekomfort, nyt design og interiør, størst varerumsvolumen – op til 19,6 kubikmeter, højere nyttelast og klassens bedste venderadius, op til 14 procent brændstofbesparelse, lavere læssehøjde og forbedret indstigningshøjde samt kraftfulde motorer med komplet udvalg af Euro 5- og 6-motorer fra 126 til 205 hk.


Iveco er et selskab i CNH Industrial N.V. koncernen, der udvikler, producerer og markedsfører lette, mellemtunge og tunge erhvervs- og entreprenørkøretøjer, bybusser og rutebiler samt specialkøretøjer til brandslukning, terrænkørsel, militær og civilforsvar. Iveco har 27.000 ansatte i 160 lande samt 5000 salgs- og serviceværksteder.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062