23948sdkhjf

325 kilometer bedre veje til danskerne i år

Vejdirektoratet vil i de kommende måneder udskifte gamle og slidte belægninger med ny asfalt over hele landet.

Det er forår, og en af årstidens faste bebudere er Vejdirektoratets folk, der rykker i marken med de store maskiner for at lægge ny asfalt, lappe huller og styrke broernes betonkonstruktioner. Reparationerne giver vejene et løft og sikrer en bedre køreoplevelse for bilisterne.

-Nu er det blevet forår, og så starter vi med at lægge ny asfalt over hele landet. Vi er allerede trukket i arbejdstøjet, så vi kan udnytte alle de timer, vejret tillader, fortæller Niels Tørsløv, trafikdirektør i Vejdirektoratet.

I alt skal Vejdirektoratet udskifte belægningen på 325 kilometer vej over hele landet og reparere 37 små broer i de kommende måneder. Vejarbejdernes udføres som regel fra april til oktober og er planlagt på de tidspunkter, hvor det forstyrrer færrest mulige bilister.

-Veje og mindre broer skal vedligeholdes, for at det fortsat er nemt og sikkert at køre på de danske veje. Men vi ved også godt, at vejarbejder generer bilisterne. Derfor forsøger vi så vidt muligt at planlægge vores arbejde udenfor myldretiden - for eksempel i feriesæsoner samt i aften- og nattetimerne, siger Niels Tørsløv og fortsætter:

-Med de planlagte 63 asfaltarbejder og 37 arbejder på små broer kan vi dog ikke helt undgå at genere trafikanterne. Så bilisterne kommer helt sikkert til at lægge mærke til vores folk i orange veste ude på vejene og til at køre langsommere på nogle vejstrækninger.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067