23948sdkhjf

Ny lastbilsælger på Sjælland

Hannibal efterfølger Keld, der går på pension efter 31 år i samme firma.

Hannibal Christiansen er Scanias nye salgskonsulent i Frederikssund og Holbæk.

Han er ansat som ny sælger med en baggrund som tidligere lastbilchauffør, kørselsleder og driftschef - og medbringer stor ekspertise indenfor blandt andet håndtering af transporter med kemikalier og farligt affald. Desuden har han indgående kendskab til ADR-reglerne.

Hannibal Christiansen er 43 år og overtager jobbet som salgskonsulent efter Keld Weidinger, der efter 31 år i den danske Scania-organisation går på pension med udgangen af maj.

Hans afløser har en lang erfaring indenfor branchen, dog på den anden side af skrivebordet. Han begyndte som chauffør hos Johs. Rasmussen i Svebølle, hvorfra han i fem år kørte Europa tyndt med en rustfri tankvogn. 

Da han af familiære årsager blev træt af livet på landevejen, søgte han job hos M. Larsen. Her var han i 13 år, først som kørselsleder og senere som driftschef - hvor han var med til at åbne M. Larsens afdeling i Hedensted. 

- Igennem min karriere hos både Johs. Rasmussen og M. Larsen har  jeg haft stor kontakt med samtlige leverandører til branchen. Desuden har jeg været meget fokuseret på god brændstoføkonomi. Det ser jeg som en force, når jeg skal være med til at finde de bedste løsninger til Scanias kunder, fortæller Hannibal Christiansen.

Privat er han gift og har to børn, en datter på 16 og en søn på 18. Han er stærkt engageret i cykelsporten, hvor han blandt andet er med til at coache og udvikle Team Keld-Bergs juniorhold i Roskilde.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062