23948sdkhjf

DHL lejer terminal i Gøteborg

7.500 nye kvadratmeter i Landvetter.

Swedavia bygger 7.500 kvadratmeter stor, ny terminal i Landvetter-lufthavnen, og transport- og logistikkoncernen DHL har allerede underskrevet en lejeaftale på det store kompleks for de næste ti år. Det oplyser Swedavia og DHL i en pressemeddelelse.

Den nye terminal skal bygges op, hvor der i øjeblikket står en 1.700 kvadratmeter udslidt bygning, der derfor skal rives ned. Byggeriet påbegyndes her til foråret og forventes at tage et års tid.

Den nye terminal bliver dermed en del af planerne for udviklingen af logistikfaciliteterne ved Gøteborg City Airport, hvor der planlægges på etablering af to mio. kvadratmeter erhvervsareal til virksomheder inden for logistik, handel og oplevelser, kontor samt hotel og konference.

Historisk satsning

Ted Söderholm, administrerende direktør for DHL Express i Sverige, er begejstret:

- Det er en historisk satsning i Gøteborg og i Sverige. Det gør det muligt for os at forbedre vores service over for regionens små og mellemstore virksomheder. Den nye og moderne terminal vil også forbedre arbejdsforholdene for de ansatte, siger han.

Landvetter-lufthavnen er en del af Gøteborg City Airport, der ejes og drives af det statsejede svenske selskab Swedavia, der ejer og driver Sveriges ti største lufthavne.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234