23948sdkhjf

Færgedrift sejler frem

Rederiet Færgen øger trafikken til de danske øer.

En stigning i rejseaktiviteten til de danske øer samt et fortsat skarpt fokus på udvikling af rederiets virksomhed har været medvirkende til, at rederiet Færgen kommer ud af 2014 med et resultat på DKK 67,5 mio. Det fremgår af årsrapporten.

Administrerende direktør John Steen-Mikkelsen fortæller:

- Det er i 2014 lykkedes os at øge den totale trafik til øerne. Den 1. oktober 2014 stoppede vi med at betjene ruten Sælvig-Hou, og hvis vi ser på vores syv resterende overfarter, har viøget trafikken med 2,6 % passagerer, 3,6 % personbiler og 3,2 % lastbiler i forhold til året før.

John Steen-Mikkelsen understreger, at en række samarbejdspartnere ude på øerne er med til at skabe den positive udvikling.

- Der sker rigtig mange spændende ting ude på de øer, vi sejler til - og derfor har vi i det daglige et tæt samarbejde med partnere ude lokalt for at skaffe øget trafik. Det vedvarende samarbejde er medvirkende til, at flere hopper på færgen og besøger øerne. Og det er ikkebare godt for os - men også for øerne i form af øget omsætning, flere overnatninger og mere liv.

Samtidig med det gode årsresultat kan rederiet Færgen også glæde sig over, at kundernes tilfredshed fortsat er stor. Den samlede tilfredshed i svarene fra ca. 30.000 repræsentative kunder er steget fra 4,14 (ud af 5 mulige) i 2013 - til 4,16 i 2014.

Forudser også pænt resultat i 2015

Direktionen i rederiet Færgen forventer en fortsat positiv resultatudvikling i 2015. John Steen- Mikkelsen uddyber:

- De nye og større færger på Spodsbjerg-Taars giver os fortsat mulighed for at øge øst-vest trafikken. Indsættelse af ny-renoveret og større kapacitet på ruten mellem Kalundborg og Ballen på Samsø sammenholdt med kortere overfartstid og helt ny og billigere prisstruktur - det forventer vi helt klart vil øge trafikken på denne rute.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086