23948sdkhjf

FDL: Personbiler skaber ofte problemer

Særtransporter ikke ene om at skabe kø.

Det er en meget interessant debat, der for tiden, både på mand og mand imellem og i fagpressen, udspiller sig om særtransporterne, men det er FDL´s opfattelse, at der er god grund til at tænke sig om, inden man kaster sig ud i ny forsøgsordninger.

Det er korrekt, som nogle hævder, at der ind imellem er trafikale problemer i forbindelse med særtransporter af eksempelvis store vindmøller og vindmøllemotorer, men det er alt for nemt at give særtransporterne al skylden for de trafikale problemer. For det er en notorisk kendsgerning, at alt, alt for mange førere af personbiler, er for længe om at overhale – og derved forværres de trafikale problemer helt unødvendigt.

-Det er ikke FDL´s opgave at forsvare særtransporter, men vi maner til besindighed og opfordrer kritikerne til ikke kun at sætte kikkerten for det blinde øje, siger FDL´s kontorleder, Jens Groot, til FDL-Nyt.

En meget stor del af de trafikale forsinkelser skyldes ene og alene personbilerne, som sætter farten så meget ned, at der simpelt hen ikke kan undgå at opstå kø problemer.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062