23948sdkhjf

Ny tiptrailer på 37 kubikmeter

Ny levering til kendt firma.

Entreprenør- og vognmandsforretningen HM Entreprenør A/S har modtaget en ny fireakslet og 37 kubikmeter stor Kel-Berg tiptrailer.

Henning Mathiassen A/S blev grundlagt 9. maj 1971 af Henning Mathiassen. Med 41 års erfaring indenfor branchen hviler firmaet på et solidt fundament med cirka 80 dygtige og kompetente medarbejdere. HM Entreprenør udfører rådgivning og kvalitetsarbejde indenfor hovedområderne jord, kloak, beton og belægning – i hoved-, fag- og underentrepriser.

Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil med kraftige forstærkninger. Vognen kører på fire styk ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og BPW-luftaffjedring.

Første aksel er løftbar, og fjerde aksel er løftbar og selvstyrende. På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.

Lastas har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede aluminiumsplanker med 4 mm gods på indersiden samt 2,8 mm gods på ydersiden.

Forvæggen består af 5 mm aluminiumsplade med kraftige forsmækforstærkninger. Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet. Desuden er der 15 mm kunststofbund (polyethylen) på standard aluminiumsbund og 10 mm kunststofplader indvendig i op til 1,25 meters højde.

Tophængt bagklap med automatisk og pneumatisk åbne- og lukkesystem er monteret på chassiset. Bagklappen er fremstillet af 40 mm aluminiumsprofil med kraftig kantramme. Øverst på kassen ligger en kraftig rullepresenning med rør.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078