23948sdkhjf

Speditører og indkøbere mødes

Tre møder rundt i landet – det første i Kolding.

Danske Speditører og Dansk Indkøb Logistik Forening (DILF) afholder i fællesskab årets tre store transportkonferencer.

Dagen består af følgende tre spor:

-Lager 2015 (arrangeret af DILF)

-Transport & Distribution 2015 (arrangeret af DILF)

-Transportjuridisk Mødedag 2015 (arrangeret af Danske Speditører)

Der kan frit vælges mellem de tre spor.

Da konferencen afholdes i samarbejde med Dansk Indkøb Logistik Forening, vil være mange transportkøbere tilstede.

Program Transportjuridisk Mødedag 2015:

-Rasmus Køie fra Speditørernes Retsværn gennemgår de sidste transportjuridiske nyheder. Hvad er de nyeste retningslinjer på området, få et overblik over de nyeste domme og hør hvad de betyder for dig!

-NASB 2000 er ved at blive revideret – hvordan påvirker det dig? Oscar Tiberg og Rasmus Køie præsenterer de foreløbige konklusioner på revisionen af NSAB 2000, og hvad det har af konsekvenser henholdsvis for transportsælgerne- og køberne. Rasmus og Oscar er begge centrale personer i forhandlings forløbet, og repræsenterer henholdsvis transportsælgerne og transportkøberne i forhandlingerne

-Få input til hvordan samarbejdet transportsælger – køber imellem optimeres. Vi sætter fokus på forretningsgange, rollefordeling og samarbejdsgrundlag. Undgå skuffede forventninger og juridiske faldgrupper.

 Program Lager 2015:

-Er I parate til fremtidenv/Jan Stentoft. Professor Syddansk Universitet. Hvordan sikrer man bedst at innovation også rammer virksomhedens lager og distributions set-up og hvad oplever danske virksomheder som værende barrierer og udfordringer for at udvikle virksomhedens supply chain?

-Etablering af nyt lager og forsyningsstruktur for Aarhus Universitetshospital. Hospitalsbyggeriet i Aarhus er kendetegnet ved at være danmarkshistoriens største og mest komplicerede hospitalsbyggeri. Hør om logistikkoncepter på hospitalet, den kommende forsyningsstruktur, lagerlayout og –aktiviteter v/ Peter Lamp Sørensen, Chefkonsulent, Aarhus Universitetshospital

Program Transport & Distribution 2015:

-Optimering af distributions set-up via simuleringFlügger har igennem de seneste år oplevet stor vækst og deraf også et stigende behov for at kunne servicere en bred geografisk efterspørgsel. Dette har gjort, at virksomhedens distributions set-up er blevet kigget efter i sømmene med henblik på bl.a. at sikre optimal lagerplacering og transportaftaler på tværs af landegrænser. Som led i denne øvelse har Flügger arbejdet med et simuleringsværktøj, som har skabt gennemsigtighed i set-up og omkostninger og givet indsigtsfuld information til optimering af distributions set-up’et. V/ Karl Poulsen, Group Logistics Manager, Flügger A/S.

-Optimering af globalt distributionsnetværk med mærkbare resultater. Danfoss udarbejdede i 2013 en global strategi for logistikområdet, som efterfølgende er blevet omsat til konkrete initiativer. Gennem de sidste to år har Danfoss skabt betragtelige logistikbesparelser gennem en systematisk tilgang til optimeringer af det globale forsyningsnetværk. Disse er skabt trods store og komplekse udfordringer, og løsningerne er karakteriseret ved enkelhed og transparens og har medført mærkbare resultater, som også har givet dem Den Danske Logistik- og Supply Chain Pris 2014 . v/ Thomas C. Lyck, Director Key Account & Freight Management, Danfoss Distribution Services A/S.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083