23948sdkhjf

SAWO retur til Fyn

Service- og samarbejdspartner i Odense overdrager afdeling.

SAWO’s service- og samarbejdspartner gennem næsten fire år, Alex Andersen Ølund A/S, overdrager igen afdelingen til SAWO. Det har været et samarbejde, som SAWO har været glad for, men tiden er nu inde til at vende tilbage i fuldt omfang på Fyn.

Det brede virkeområde med salg af kvalitetsprodukter indenfor lasthåndtering og et stort sortiment af hydraulikslanger, pumper, ventiler med videre gør os klar til at løse hvilken som helst hydraulisk opgave, der passer til kundernes behov, uanset fabrikat, lyder meldingen fra SAWO.

Skiftet er netop sket – og afdelingen findes fortsat på samme adresse. Værkstedets ledes fortsat af Claus Wozniak, der igennem mange år har drevet afdelingen med god service som første prioritet.Steffan Sveistrup er ansat som salgsansvarlig for Fyn og tilhørende øer.

SAWO A/S er en førende leverandør af kvalitetsprodukter og service inden for hydrauliske og beslægtede produkter til lasthåndtering til transport- og entreprenørbranchen.

Mere end 220 medarbejdere udfører dagligt salg, service samt produktion af opbygninger fra 12 afdelinger over hele landet.

Produkterne tæller blandt andet HIAB-kraner, kroghejs og medbringertrucks – samt SAWO-wirehejs, NOPA-påhængsvogne og tippelad. Renovationsaggregater fra Geesinknorba samt Sunfab’s hydraulikpumper og motorer og Nummi tipcylindre er også på programmet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062