23948sdkhjf

Industripark omsatte for 120 mio. kr.

Datterselskab af Odense Havn viser positiv udvikling på alle fronter og et resultat på 21 mio. kr.

Lindø Industripark A/S’ første år som helejet datterselskab af Odense Havn viser positiv udvikling på alle fronter, med en omsætning på 120 mio. kroner og et tilfredsstillende resultat på 21 mio. kr. Der er cirka 1500 personer beskæftiget på virksomhederne i industriparken.

De store etablerede firmaer på Lindø bidrager til udviklingen ved et højt aktivitetsniveau, og en række yderligere virksomheder har etableret sig eller er på vej til at etablere sig i industriparken, hvis serviceorganisation og logistikfunktioner supporterer både nye og eksisterende virksomheder.

Bestyrelsen har sammen med direktionen udarbejdet en ny langsigtet strategi og en business plan for den fortsatte udvikling af Lindø Industripark A/S til gavn for hele Fyn.

Nyt lærlingecenter

Der åbnes i 2015, som tidligere meddelt, et lærlingecenter, hvor læreforholdene deles mellem flere af virksomhederne på Lindø.

Lindø Industripark A/S har netop holdt generalforsamling, hvor formanden Kaare Vagner ikke genopstillede.

- Vi har fået afdækket industriparkens potentialer og lagt en stærk strategi for den fremtidige udvikling, derfor ser jeg det som et passende tidspunkt for mig at give stafetten videre, udtalte Kaare Vagner.

Bestyrelsesformand i Odense Havn Anker Boye udtrykker, sammen med den øvrige bestyrelse, en stor tak for Kaare Vagners store bidrag i bestyrelsens første leveår.

- Kaare Vagner har sikret, at bestyrelsen har drevet processer frem, som mange virksomheder bruger flere år på at nå til afklaring omkring. Der er ingen tvivl om, at hans indsats vil komme os til gavn i de kommende år, siger Anker Boye.

Ny formand

For at sikre samspillet mellem bestyrelserne er Jesper Rasmussen, hidtidigt menigt medlem i Odense Havns bestyrelse, ny bestyrelsesformand i Lindø Industripark A/S.

For yderligere at øge overlappet er også Anker Boye, formand i Odense Havns bestyrelse, og Jane Jegind, næstformand i Odense Havns bestyrelse, indtrådt i industriparkens bestyrelse som menige medlemmer.

- Vi kan på denne måde sikre et optimalt samspil mellem strategier og investeringer i de to organisationer. Samtidig sikrer vi sammenhængen til Odenses overordnede strategiske interesser, siger Jane Jegind.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078