23948sdkhjf

Flot fremgang på Transport 2015

Besøgstallet gik endelig op efter en lang årrække med dalende besøgstal.

Lastbilimportørernes næsten enstemmige comeback på transportmessen i Herning – de valgte bekendt messen fra i 2013 - er formentlig en væsentlig del af forklaringen på, at besøgstallet i år gik markant frem. Men øget optimisme i samfundet som helhed og dermed også i transportbranchen har også skubbet mærkbart i den rigtige retning.

Resultatet var at udstillerne og MCH Messecenter Herning og partnerne, søndag da messen lukkede efter fire hektiske dage, kunne notere en fremgang i besøgstallet på mere end 50 procent.

22.068 besøgende lagde fra torsdag til søndag vejen forbi de i alt 247 udstillere på Transport 2015 i MCH Messecenter Herning. Tilfredsheden var tydelig i de ni messehaller, hvor optimismen blandt andet indfandt sig hos sættevognsproducenten Broshuis Scandinavia, der i løbet af messen har lavet tilbud til mange nye potentielle kunder.

- Det er jo klart, at når man skal lave nogle tilbud, så er det fordi, der forhåbentlig er nogle, der gerne vil købe vores produkter. Jeg tror på, at der er optimisme i det, fortæller Preben Holm-Jensen, direktør i Broshuis Scandinavia.

Der var også optursstemning hos en af landets førende reservedelsproducenter, Besko:

- Vi kan mærke, at hvor kunderne før måske holdt lidt igen, så er optimismen tilbage nu. Folk har mod på at købe igen, og folk er endda kommet hen og har fortalt, at de har udvidet deres medarbejderstab. Det viser jo, at vi er på rette vej, fortæller driftschef Kim B. Jepsen, Besko, der samtidig glæder sig over, at det er en styrket transportmesse, han tager hjem fra søndag aften.

Næste gang transportmessen starter motoren er fra 23. til 26. marts 2017.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079