23948sdkhjf

Så er der gang i byggeriet af Holstebromotorvejen

Transportminister Magnus Heunicke tog første spadestik i går.

En flot forårsdag ved Vejdirektoratets tilsynskontor lige uden for Herning lagde rammen, da transportminister Magnus Heunicke tog det første spadestik til Holstebromotorvejen.

Forude venter anlægsarbejde frem til udgangen af 2018, hvor hele motorvejen mellem Herning og Holstebro efter planen skal stå færdig, men allerede i foråret 2017 åbner de første ti kilometer fra Snejbjerg vest for Herning til Sinding. Den del indeholder en forbindelse til det nye regionshospital i Gødstrup.

Holstebromotorvejen, som først slutter ved Holstebro N, vil give lettere adgang til det nordvestlige Jylland for både erhvervslivet, pendlere og almindelige borgere. Herudover vil motorvejen betjene det fremtidige regionshospital. Det kom transportminister Magnus Heunicke ind på i sin tale, hvor han blandt andet sagde:

-Jeg er optaget af, at vi får skabt de bedste betingelser for vækst og arbejdspladser – ikke bare i hovedstadsområdet, men i alle dele af landet, og her er en aktiv og dynamisk transportpolitik et vigtigt middel. En af betingelserne for vækst er bl.a. et hurtigt og stabilt vejnet, og dette får vi med den nye Holstebromotorvej, som samtidig kobler den nordvestlige del af Jylland på det overordnede motorvejsnet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078