23948sdkhjf

BioTrans Nordic og HCS kører med miljøpris

Odense Bæredygtighedspris 2014 køres hjem af HCS.

BioTrans Nordic har netop fået Odense Bæredygtighedspris 2014 af Odense Bæredygtighedsråds formand Anker Boye, foran en propfyldt festsal på Odense Rådhus.

Med hæderen falder der også positiv grøn energi af til transportvirksomheden HCS. Denne lægger lastbiler til den praktiske transport af madaffald fra hele landet, der via biogasanlæg fortsætter som netop ny grøn energi til danske forbrugere.

Odense Bæredygtighedsråds formand Anker Boye glæder sig over, at BioTrans Nordic viser, at vækst og bæredygtighed går hånd i hånd:

- Vi har brug for vækst, hvis Odense skal overkomme de store udfordringer, vi står over for. Og så glæder det mig selvfølgelig, når en odenseansk virksomhed tjener penge på en bæredygtig løsning, samtidig med at den blandt andet arbejder målrettet med miljø- og sundhedsaspekter. Og det vil Odense Bæredygtighedsråd gerne belønne med denne pris.

BioTrans Nordic og transportvirksomheden HCS arbejder for at øge bæredygtig udnyttelse af madaffald fra køkkener. Arbejdsmiljø, hygiejne, ressourceudnyttelse, grøn energi, sparet CO2 og god økonomi er i højsædet.

BioTrans systemet er et automatisk og lukket system, som fjerner madaffald direkte fra køkkenet. Det betyder færre tunge løft, mindre håndtering af madaffald og øget effektivitet. Samtidig er løsningen lugtfri, og almindelige affaldsbeholdere undgås – resultatet er bedre hygiejne i køkkenet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078