23948sdkhjf

Horns Rev 3 giver vækst

Kan give 8000 arbejdspladser, vurderer Rederiforeningen.

Etableringen af Horns Rev 3 handler ikke bare om at skaffe mere vedvarende energi til danskerne men også om at skabe vækst og mere end 8.000 arbejdspladser, lyder det fra Anne H. Steffensen, adm. direktør Rederiforeningen, og Jan Hylleberg, adm. direktør Vindmølleindustrien.

Etableringen af Horns Rev 3 handler ikke bare om at skaffe mere vedvarende energi til danskerne. Det er vigtigt, men lige så vigtigt er det, at etableringen af de nye havvindmøller skaber vækst og mere end 8.000 arbejdspladser i nogle af Danmarks vigtigste eksporterhverv.

Rederibranchen og vindmøllebranchen i Danmark har meget til fælles. Begge er eksempler på industrieventyr med særdeles stor betydning for Danmark, hvad angår beskæftigelse, vækst, eksport og valutaindtjening. Begge har unikke positioner på verdensmarkedet og udbyder eftertragtede services og produkter.

I dag bidrager havvindmøller ikke bare med vedvarende energi, men også vækst og beskæftigelse både i energisektoren og i det martime erhverv. Omtrent 8.000 arbejdspladser skabes i forbindelse med etableringen af en havvindmøllepark som Horns Rev 3 og mere end 18 forskellige skibstyper bruges til opførelsen og serviceringen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11