23948sdkhjf

Neptun runder 25 år

Reception i dag - Neptun Transport markerer jubilæum i Parken på Østerbro i København.

Neptun Transport på Avedøre Holme rundede et skarpt hjørne 1. februar. Da kunne de tre stiftere Per Larsen, Peter Svendsen og Jakob Pedersen se tilbage på 25 års succes for shipping- og bilspeditionsbranchen.

Succesen er dog ikke kommet ved at skue bagud og derfor har trekløveret også fortsat blikket skarpt fokuseret på fremtiden.

Virksomhedens primære forretningsområder er dels bil transport til og fra Balkan, Grækenland og Tyrkiet, og dels shippingvirksomhed med fokus på almindelig containertransport til Middelhavet og Fjernøsten og i særdeleshed projektlaster – herunder vindmøller. Neptun Transport påtager sig ikke bare projekttransport fra havn til havn. Ofte vælger kunderne at overlade transporten af de store og tunge fragter fra fabrik til site til Neptun Transport.

- Vindmøller og anden form for overdimensioneret cargo er i de sidste 20 år blevet en væsentlig del af vores forretningskoncept, fortæller Peter Svendsen.

Bilspedition

- Neptun var blandt de første speditører med faste ugentlige afgange direkte til alle hoveddestinationer på Balkan, Grækenland og Tyrkiet. I dag er vi stadig blandt de få , der tilbyder direkte forbindelser til alle landene i regionen i eget regi . Mange andre aktører tilbyder oftest fragt løsninger via hubs i udlandet eller salg til vognmænd via fragt børser på internettet, forklarer Jakob Pedersen.

Neptun Transport har siden 2005 haft domicil i egne lokaler på Avedøreholmen 72 i Hvidovre.

Reception

Det første kvarte århundrede markeres med en reception torsdag 26. februar 2015 fra kl. 13.00 -16.00 i Parken (Indgang A5), 2100 København Ø.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063