23948sdkhjf

Europa diskuterer søfart i Bruxelles

Danmark sætter fokus på pirateri.

For første gang nogensinde samler den europæiske rederiorganisation ECSA de europæiske rederier, politikere og embedsmænd til fire dages debat om udviklingen af den europæiske skibsfart. Danmark bidrager med vigtig debat om pirateri.

Det er i dagene 2.-6. marts, at European Shipping Week vil finde sted i Bruxelles, og ugen vil rumme en lang række konferencer, kurser, og debatter, hvor branche og organisationsfolk vil debattere skibsfart med de politiske beslutningstagere fra de vigtigste EU-institutioner.

-Der er masser af vigtige arrangementer, og alle med maritime interesser bør komme til byen. Vi holder selv et vigtigt event, når vi diskuterer hvorfor pirater bør frygte Bruxelles. Pirateri er stadig et reelt og dagligt problem for søfolk og rederier. Alle er enige om, at problemet skal løses på land, men det kræver multilaterale løsninger og enighed om strategien. EU og NATO spiller en afgørende rolle i bekæmpelsen af pirateri og det bør de fortsætte med, siger Director EU Affairs, Simon C. Bergulf, Danmarks Rederiforening.

Pirateri-debatten, er en del af det samlede program, og afholdes med støtte af Europa-parlamentarikere Bendt Bendtsen og Ole Christensen torsdag den 5. marts kl 16.00 – 18.00 i Europa-Parlamentet.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11