23948sdkhjf

Femern: Eksperter tilbageviser kritik

Tyskere afviser Scandlines synspunkter.

Scandlines har kritiseret den trafikprognose for Femernforbindelsen, som de tyske trafikeksperter BVU/Intraplan har udarbejdet for Femern A/S.

BVU/Intraplan fastholder deres analyser og konklusioner efter en grundig gennemgang af Scandlines forskellige oplysninger i debatten. De seneste måneders kritik fra Scandlines indeholder ikke faktuelle oplysninger, som ændrer ved prognosen.

Siden prognosen for en fast forbindelse over Femern Bælt blev offentliggjort i november 2014, har Scandlines bidraget med yderligere talmateriale og synspunkter. Dette materiale, som ikke har været til rådighed for konsulenterne tidligere, er nu blevet analyseret af BVU/Intraplan.

-Vi anser ikke forskellene i den statistiske basis mellem Scandlines og FTC-studiet for at være af nogen væsentlig betydning for prognosen og konklusionerne i FTC-studiet, skriver Intraplan / BVU i et tillæg til deres prognose.

På nogle områder afviger talmaterialet fra det, der har været tilgængeligt for eksperterne, men det har ikke ført til ændringer af konklusionerne i Intraplan/BVU’s trafikprognose.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062