23948sdkhjf

Speditører: Antallet af fejl faldet med en fjerdedel

SKAT’s seneste rapport viser, at der er sket et fald i fejfordelingen fra 54,3 % til 41,3 %.

Dette svarer til et fald på 24 %, meddeler Danske Speditører.  

-Dette er en meget positiv udvikling og det understreger, at eksempelvis Danske Speditørers medlemsvirksomheder udviser og udøver en høj grad af efterrettelighed, i forhold til de angivelser og afregninger, som indleveres til SKAT på toldområdet – og lad mig i den forbindelse understrege, at det ikke er et uvæsentligt antal angivelser og afregninger der årligt går igennem SKATs systemer, siger politisk chef i Danske Speditører, Peter Nielsen.

-Så der er al mulig grund til, at rose Danske Speditørers medlemmer for deres bidrag til denne positive udvikling, der nu kan spores i SKATs Compliancerapport.  fortsætter  Peter Nielsen.

Fortsat udfordringer

Selv om ovenstående udvikling er meget positiv, vil vi i Danske Speditører nu rette fokus mod de områder i Compliancerapporten, hvor der fortsat konstateres fejl og som SKAT efterfølgende korrigerer. Hos Danske Speditører ønsker vi naturligvis, at den positive udvikling skal fortsætte, således at fejlprocenten i den næste Compliancerapport falder yderligere.  udtaler Peter Nielsen.

-Danske Speditører har derfor aftalt med SKAT, at der nu indledes en dialog, hvor vi i fællesskab kigger på de fejlkilder, der er konstateret i den nye Compliancerapport.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063