23948sdkhjf

DTL Region Syd rykker ind hos FDL

Region Syd og FDL i kontorfællesskab på Exxit 59.

DTL – Danske Vognmænd Region Syd og vognmandsforeningen FDL rykker nu sammen i et kontorfællesskab i Vejle.

Det sker senest pr. 1. juli i år på FDLs nuværende adresse på Danmarks Transport Center ved Vejle.

Sammenflytningen sker efter en grundig vurdering hos både DTL og FDL af, hvordan man kan få mest ud af at have fælles faciliteter. ”DTL – Danske Vognmænd har mange fælles interesser med FDL, og der er enighed om, at der kan være en synergieffekt i at løse vores forskellige sekretariatsopgaver fra samme adresse,” siger adm. direktør Erik Østergaard.

Administrativ øvelse

Han understreger samtidig, at der er tale om en rent administrativ øvelse, da DTL og FDL organisationspolitisk vedbliver at være to foreninger.

- Indtil videre har vi blot set dette her som en rent praktisk øvelse, der kan sikre den mest effektive udnyttelse af medlemmernes penge. Men det er vist ingen hemmelighed, at begge organisationer grundlæggende har det samme syn på, hvordan man skaber de bedste rammer for danske vognmandsvirksomheder i en tid, hvor erhvervet er under pres, fastslår DTL-direktøren.

Erik Østergaard oplyser, at bestyrelsen i DTL Region Sydpå et ekstraordinært bestyrelsesmøde i sidste uge godkendte nedlukningen af kontoret i Kolding og overgang til at drive fælles kontor med FDL på DTC i Vejle fra 1. juli.

Det er også blevet godkendt af regionsbestyrelsen, at kontorlederstillingen i Region Syd nedlægges samtidig med flytningen fra Kolding til Vejle.

Der søges nu efter en konsulent til region Syd, der kan bemande Vejlekontoret sammen med FDLs faste stab.

Konsulenten og øvrige DTL-medarbejdere på kontoret kommer til at referere til chefkonsulent Frank Davidsen, der i dag er overordnet leder for servicekontorerne i DTL – Danske Vognmænd.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063