23948sdkhjf

7 Daily’er til HR Frugt

HR Frugt Catering har valgt Ivecos lille slider.

Iveco i København leverede for få dage siden syv ny Iveco Daily’er til HR Frugt Catering - HR Frugt – Hovedstads Regionens Frugt Engros ApS – , der har hjemme på Grønttorvet i Valby. Herfra leverer den 17 år gamle virksomhed frugt, grøntsager og andre fødevarer til kantiner, restauranter, storkøkkener og hoteller i Hovedstadsområdet og resten af Sjælland og Lolland-Fatster.

- Når vi flytter ind på det nye Grønttorv i Taastrup, vil vi dække hele landet, siger Rahmi Cevik, der etablerede virksomheden i 1997

De syv nye Iveco’er til det daglige arbejde hos HR Frugt Catering blev leveret ved et arrangement hos Iveco i København. Her blev de syv morgenduelige mænd, der nu har fået nye biler opbygget med kølekasse og lift at køre i, instrueret i de mange finesser, de kan glæde sig over i deres dagligdag.

Seks 3,5 tons biler

Der er tale om seks ens 3,5 ton Iveco Daily opbygget med kølekasse med plads til otte paller og en 7,0 ton Iveco Daily opbygget med kølekasse med plads til 12 paller

Frugt- og grøntgrossisten har valgt, at få monteret bakkamera bak på kølekassen på de nye distributionsbiler.

Med til instruktionen var også en repræsentant fra KH Onestop, der har leveret Thermo King-køleanlæggene i kasserne - og tekniske medarbejdere fra Iveco, der fortalte om det tekniske under motorhjælpen og for eksempel om bilernes partikelfiltre og olietjek.

- Det har været godt, siger Rahmi Cevik, som efterhånden har været kunde hos Iveco i en lang årrække.

- Vi har gode erfaringer med Iveco, service’en og driftsikkerheden, siger han og fremhæver, at de hos Iveco i København også er klar til at stille reservebiler til rådighed, hvis det er nødvendigt.

Bedre logistik

Virksomhedens chauffører møder kl. 04.00 om morgenen. Indtil sidst på året er det med udgangspunkt i Valby tæt på Københavns centrum. Men når det nye Grønttorv står færdigt, vil det blive med udgangspunkt i Taastrup.

- Det vil forbedre logistikken betydeligt, siger Rahmi Cevik og forklarer, at det nye Grønttorv, der er ved at blive opført på Litauen Allé i Taastrup tæt på transportcentret samme sted, vil gøre det lettere for virksomheden at komme ud til kunderne i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland og Lolland-Falster.

- Når vi flytter til Taastrup, bliver vi også landsdækkende med leverancer til kunder på Fyn og i Jylland, siger han og erkender, at det kræver flere nye biler.

- Det bliver sikkert også Iveco, siger han med et smil.

Fakta om HR Frugt

HR Frugt - Hovedstads Regionens Frugt Engros ApS - blev grundlagt i 1997 af Rahmi Cevik. HR Frugt beskæftiger omkring 25 mand - lidt flere i højsæsonen - og råder over 10 biler. Virksomheden blev kåret som Gazelle 2014 af dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062