23948sdkhjf

Ny konsulent og kursusleder til DTL

Kurt Rinhack får base i Viborg.

DTL har fra 1. marts 2015 ansat Kurt Rinhack, som regionskonsulent i Viborg og kursusleder for DTLs undervisning og vognmandkursus.

Med base i Viborg vil Kurt rådgive og betjene DTLs medlemmer og lokalforeninger, herunder med generel rådgivning, udvikling og service, ligesom han skal fungere som tovholder for planlægning og afvikling af DTLs interne kurser.

Kurt har gennem et langt arbejdsliv stor erfaring indenfor transport og logistikområdet, bl.a. som tidligere faglærer og konsulent ved AMU Syd, AMU Djursland og senest ved Aarhus Tech. Gennem denne stilling, har han stiftet bekendtskab med DTL, senest ved samarbejdet med Østjyllands Vognmandsforening om afholdelse af ”Vognmandens Dag” i Aarhus.

-Der er lang og god tradition for, at DTL løbende afholder kursus og undervisning. På denne måde har vores enkelte medlemmer mulighed for, at styrke deres viden og udvikle deres evner indenfor erhvervet. For fortsat at kunne sikre relevans og kvalitet, er jeg glad for at kunne byde velkommen til Kurt Rinhack, der skal være med til at løse denne opgave, udtaler chefkonsulent Frank Davidsen

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078