23948sdkhjf

Prisvinder: Del af vores image

Sønderjyske Henning Sejer vandt Danish Transport Award 2014.

Vognmand Henning Sejer, vognmandsforretningen Henning Sejer Pedersen ApS i sønderjyske Bylderup-Bov, blev kåret som Årets Mindre Transportvirksomhed sidste år - i forbindelse med premieren på Danish Transport Award ved brancheorganisationen ITD’s generalforsamling.

Inden den kommende prisfest 18. april i Vejle siger han til Danske Transport Medier:

- Prisen er helt klart en del af vores brand. Alle fakturaer vi sender ud henviser til omtale af prisen på vores hjemmeside. Så det har helt klart været positivt at få denne pris – et kvalitetsstempel som vi er stolte af. Vi ligger i udkantsdanmark, men det kan altså lade sig gøre at drive forretning herude.

Foruden at drive en god vognmandsforretning med nu ti egne biler og 13 ansatte er Henning Sejer også optaget af at skaffe, købe og sælge godset i grænselandet mellem vogn- og købmand. Aktuelt indlejes også undervognmænd ind på daglig basis.

Gallashow i Vejle

Danish Transport Award 2015 bliver uddelt i forbindelse med ITD’s generalforsamling 18. april 2015 på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Alle i transportbranchen opfordres til at indstille en god kollega til en af de tre priser – Årets Medarbejder, Årets Mindre Transportvirksomhed (under 10 lastbiler) samt Årets Større Transportvirksomhed (over 10 lastbiler). Du kan også indstille dig selv, hvis du synes, du har gjort dig fortjent til prisen.

Frist for indstilling af kandidater er fredag 6. februar 2015.

Du kan foretage indstillinger og læse konkurrencereglerne ved at følge disse links:

 
Årets Medarbejder
Årets Transportvirksomhed
Konkurrenceregler

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078