23948sdkhjf

Transportjuridisk mødedag i Fredericia

Danske Speditører og DILF samler hele tre konferencer 12. marts.

Konferencerne Lager 2015, Transport og distribution 2015 og Transportjuridisk Mødedag 2015 afholdes i år samlet 12. Marts 2015 på Trinity Hotel Fredericia. Dermed har branchefolk en oplagt mulighed for at slå tre fluer med et smæk. Det er oven i købet rabat, så tre deltagere fra samme firma kan nøjes med at betale for to.

Transportjuridisk mødedag 2015

Igen i år vil Rasmus Køie fra Speditørernes Retsværn gennemgå de sidste transportjuridiske nyheder. Hvad er de nyeste retningslinjer på området, få et overblik over de nyeste domme og hør hvad de betyder i praksis.

NASB 2000 er ved at blive revideret. Oscar Tiberg og Rasmus Køie præsenterer de foreløbige konklusioner på revisionen, og hvad det har af konsekvenser henholdsvis for transportsælgerne- og køberne.

- Rasmus og Oscar er begge centrale personer i forhandlingsforløbet, og repræsenterer henholdsvis transportsælgerne og transportkøberne i forhandlingerne. Du får også input til hvordan samarbejdet transportsælger og køber imellem optimeres. Vi sætter fokus på forretningsgange, rollefordeling og samarbejdsgrundlag, hedder det i en meddelelse fra Danske Speditører.

Lager 2015

DILFs Lagerkonference er en årlig tilbagevendende begivenhed, og igen i 2015 vil vi kunne byde på aktuelle og spændende indlæg fra virksomheder, der arbejder målrettet med at optimere lageret.

Programmet vil som altid blive sammensat, så det afspejler de udfordringer og problemstillinger, som mange for tiden oplever på lagerområdet, og vi glæder os til at præsentere dig for et program med cases om interessante lagerløsninger og lagerprojekter.

Som altid vil indlæggene lægge stor vægt på erfaringsudveksling, så deltagerne kan få inspiration til at arbejde videre hjemme i egen virksomhed.

Som afslutning på konferencen har deltagerne – traditionen tro – mulighed for at deltage i et lagerbesøg eller, som noget nyt, i en debat session om værdiskabelse og samarbejde mellem transportkøber og -sælger.

Følg programmet på www.dilf.dk

Transport og distribution 2015

DILFs Transport- og distributionskonference er en årlig tilbagevendende begivenhed.

Programmet for Transport og distribution 2015 vil igen i år kunne byde på aktuelle indlæg fra virksomheder, der arbejder med at optimere transport og distribution.

Som altid vil indlæggene lægge stor vægt på erfaringsudveksling, så deltagerne kan få inspiration til at arbejde videre hjemme i egen virksomhed.

Som afslutning på konferencen har deltagerne – traditionen tro – mulighed for at deltage i et lagerbesøg eller, som noget nyt, i en debat session om værdiskabelse og samarbejde mellem.

Program

Foreløbigt Program for Transportjuridisk mødedag

08.30 - 09.00 Registrering og morgenbrød

09.00 - 09.10 Velkomst ved dagens dirigent v/ Advokat Rasmus Køie, Speditørernes Retsværn

09.10 - 10.00 Få de sidste transportjuridiske nyheder

Hvilke juridiske områder skal du være opmærksom på når du indgår transportaftaler? - hør de sidste nye domme og hvad de betyder for dig.

Lær de nyeste juridiske retningslinjer i relation til indgåelse af transportaftaler v/ Speditørernes Retsværn

10.00 - 10.30 Kaffepause, networking og mulighed for besøg på stande

10.30 - 11.20 Optimering af samarbejdet mellem speditør og kunde. Hvordan optimeres forretningsgange, rollefordeling og samarbejdsgrundlag så skuffede forventninger og juridiske faldgruber køber og sælger imellem undgås? v/ Speditørernes Retsværn

11.20 - 11.40 Kaffepause, networking og mulighed for besøg på stande

Tema: Revision af NSAB

I de seneste år har der været intensive forhandlinger transport købere- og sælgere imellem, for at få revideret NSAB 2000. Parterne er nu klar til at løfte lidt af sløret for, hvordan næste version kommer til at se ud. Vær med og hør hvilke muligheder den nye aftale giver dig, og hvad du skal være opmærksom på!

11.40 - 12.30 Revision af NSAB 2000 - set ud fra speditørernes perspektiv! v/ Advokat og Partner Oscar Tiberg, Chouette Advokatbyrå, Stockholm.

Oscar Tiberg er blandt transportkøberrepræsentanterne i forbindelse med den pågående revision af NSAB 2000

12.30 - 13.30 Frokost, networking og mulighed for besøg på stande

13.30 - 14.30 Revision af NSAB 2000 - set ud fra speditørernes perspektiv! v/ Advokat Rasmus Køie, Speditørernes Retsværn og Danske Speditører. Rasmus Køie er blandt speditørrepræsentanterne i forbindelse med den pågående revision af NSAB 2000

14.30 - 14.50 Kaffepause, networking og mulighed for besøg på stande

14.50 Debat i plenum:

• Hvordan styrkes samarbejdet transportkøber og sælger imellem?

• Hvordan optimerer NSAB samarbejdet parterne imellem?

• Forventningsafstemning køber og sælger imellem

• Spørgsmål fra deltagere

15.45 - 16.00 Afslutning på debatsession og afrunding på konference

Praktiske oplysninger

Tid og sted

Torsdag den 12. marts 2015

Registrering fra kl. 08.30

Trinity Hotel & Konference Center

Gl. Færgevej 30

7000 Fredericia

Tel.: +45 8227 1717

Priser

Deltag 3 personer og betal for 2.

Kr. 3.975,- for medlemmer af DILF eller Danske Speditører

Kr. 5.475,- for ikke-medlemmer af DILF eller Danske Speditører

Priserne er eksklusiv moms og dækker dokumentationsmateriale samt frokost.

Overnatning og evt. forplejning ud over konferencearrangementet er ikke inkluderet

i prisen.

Virksomhedsbesøg

Da antallet af pladser på virksomhedsbesøget er begrænsede, vil disse blive fordelt

efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding til Transportjuridisk mødedag

Tilmelding hos DASP

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063