23948sdkhjf

Prisvinder: God anerkendelse

- Det betyder noget for både mig og virksomheden, siger Mette Møller Andersen.

Da Danish Transport Award blev uddelt første gang i 2014, blev lønningsbogholder Mette Møller Andersen, Hjortdal Specialtransport ved Fjerritslev, udnævnt til Årets Medarbejder og belønnet med hæderen og et gavekort på 10.000 kr.

Inden den kommende prisfest 18. april i Vejle, siger hun til Danske Transport Medier:

- Prisen betyder meget. Det er en anerkendelse af det arbejde, man går og laver. Det har jeg mærket både fra kontoret og fra mine kolleger i bilerne. En bekræftelse af at det jeg gør, er godt nok. Og det er en anerkendelse, der også lægges mærke til andre steder i branchen.

Mette Møller Andersen har været ansat hos Hjortdal Specialtransport siden 2009 og har været med til at indføre et nyt effektivt lønsystem.

Gallashow i Vejle

Danish Transport Award 2015 bliver uddelt i forbindelse med ITD’s generalforsamling 18. april 2015 på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Alle i transportbranchen opfordres til at indstille en god kollega til en af de tre priser – Årets Medarbejder, Årets Mindre Transportvirksomhed (under 10 lastbiler) samt Årets Større Transportvirksomhed (over 10 lastbiler). Du kan også indstille dig selv, hvis du synes, du har gjort dig fortjent til prisen.

Frist for indstilling af kandidater er fredag 6. februar 2015.

Du kan foretage indstillinger og læse konkurrencereglerne ved at følge disse links:

 
Årets Medarbejder
Årets Transportvirksomhed
Konkurrenceregler

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078