23948sdkhjf

Motorvejsbro i fare for at styrte sammen

En bærende bropille har forskubbet sig og truer med helt at falde væk.

Norsk politi har mandag eftermiddag afspærret motorvejen E18 ved Bentsrud i Holmestrand lidt syd for Oslo på grund af sammenstyrtningsfare. En af de bærende bropiller har forskubbet sig og har skabt en bølgedal i kørebanen, der nu truer med at falde helt sammen.

Motorvejsbroen består af to uafhængige motorvejsbroer - en i hver retning. Selvom det kun er den ene retning, der øjensynligt er ved at kollapse, har norsk politi afspærret motorvejsbroen i begge retninger og det norske vejvæsen beretter, at skaden på den 15 år gamle bro er omfattende.

-Broen kommer til at være lukket længe, men jeg kan ikke sige noget om, hvor længe, siger afdelingsdirektør Ingunn Foss ved Vejvæsnet i Vestfold. Det skriver Aftenposten.no.

Tekniske eksperter er gået i gang med at undersøge broen og fortsætter arbejdet tirsdag. På nuværende tidspunkt, er det dog ikke muligt at placere et ansvar for brokollapset, melder Statens Vejvæsen.

Indtil broen er farbar igen, er trafikken omdirigeret og det er håbet at især den tunge trafik vil benytte sig af færgetrafik i området.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065