23948sdkhjf

Sidste udkald til årets transportpriser

Danish Transport Award 2015 nærmer sig - sidste frist for indstilling af kandidater er fredag 6. februar.

Uddelingen af Danish Transport Award 2015 nærmer sig med hastige skridt, og sidste frist for indstilling af kandidater til transportens fælles branchepriser er allerede om en uge – fredag 6. februar.

Alle i transportbranchen opfordres til at indstille en god kollega til en af de tre priser – Årets Medarbejder, Årets Mindre Transportvirksomhed (under 10 lastbiler) samt Årets Større Transportvirksomhed (over 10 lastbiler). Du kan også indstille dig selv, hvis du synes, du har gjort dig fortjent til prisen.

Jagter de gode påfund

Danish Transport Award blev uddelt første gang i april 2014 ved gallashowet efter ITD’s generalforsamling, og det blev en kæmpe succes. Arrangørerne er ITD i samarbejde med Danske Transport Medier.

Ud over æren er der også fine pengepræmier til Årets Virksomhed og Årets Medarbejder i 2015-udgaven af branchens fælles transportpris.

Temaet for Danish Transport Award er innovation og udvikling. Arrangørerne er derfor særligt på udkig efter virksomheder og medarbejdere, som har været med til at rykke grænserne i en positiv retning i transporterhvervet. Alle store og små ideer, som er med til at gøre transportarbejdet lidt mere smart og effektivt, tæller.

 

Gallashow i Vejle

De tre priser bliver uddelt i forbindelse med ITD’s generalforsamling 18. april 2015 på Hotel Munkebjerg i Vejle. Fristen for indstillinger af kandidater er som nævnt fredag d. 6. februar 2015.

Du kan foretage indstillinger og læse konkurrencereglerne ved at følge disse links:

Årets Medarbejder
Årets Transportvirksomhed
Konkurrenceregler

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062